top of page

Hridaya’s Christmas Spirit X Gift Edition

Christmas is magical because we are together. ~ K.


 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η διάθεση της Hridaya δεν θα μπορούσε να μην αποκτήσει μια πιο glamorous αισθητική. Εστιάζοντας πάντα στην λιτότητα και την κομψότητα θέλησα το εορταστικό packaging της Hridaya να έχει άρωμα αγάπης. Και τι εννοώ με αυτό; Προστίθεται το κόκκινο χρώμα με πινελιές χρυσού και καφέ. Η αγάπη όμως δεν μένει μονάχα εδώ..στο χρώμα.. αλλά συμπληρώνεται με ένα δώρο από καρδιάς που συνοδεύει κάθε παραγγελία που πραγματοποιείται από τις 16 έως τις 30 Δεκεμβρίου.

Το δώρο που επέλεξα για εσάς τους αναγνώστες μου είναι ένας ημιπολύτιμος λίθος. Οι λίθοι και οι κρύσταλλοι ανήκουν σε ένα ανώτερο κραδασμικό επίπεδο και διαθέτουν ενεργειακές δονήσεις ικανές να ισχυροποιήσουν κάθε προσπάθειά σας για τη βελτίωση της ψυχικής και σωματικής σας υγείας καθώς και για να μετατρέψετε οτιδήποτε αρνητικό υπάρχει στη ζωή σας σε θετικό.

Μάυρος Αχάτης : η πέτρα της προστασίας, της γείωσης, της δύναμης, του θάρρους, της θεραπείας και της αρμονίας.


Τσάκρα: 1ο

Πλανήτης: Ερμής & Σελήνη

Στοιχείο: Γη

Η ιστορία του Λίθου:

Πήρε το όνομά του από τον ποταμό Αχάτης της Σικελίας, όπου και ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά. Χρησιμοποιήθηκε από τους αρχαίους πολιτισμούς στην κατασκευή της πανοπλίας του θώρακα για να δώσει δύναμη στους πολεμιστές και νίκες στις μάχες τους.

Λέγεται πως ο Ορφέας φορούσε ένα φυλαχτό αχάτη όταν κατέβηκε στον κάτω κόσμο.

Η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ Α φορούσε πάντα ένα φυλαχτό Αχάτη.

Οι Σούφοι και οι Ινδουιστές τον χρησιμοποιούσαν ως χάντρα στα κομπολόγια των προσευχών τους.

Αγάπη. Αθώα. Πολύχρωμη. Ήρεμη. Ερωτική. Φιλική. Μία λέξη. Αμέτρητοι επιθετικοί προσδιορισμοί.

Οι ιδιότητές του:

• Προσφέρει αφθονία, δύναμη, ανάπτυξη, σταθερότητα, αυτογνωσία, μακροζωία, ενθαρρύνει τη λήψη αποφάσεων και χάρη στην αντικαταθλιπτική του δράση απομακρύνει αρνητικά συναισθήματα.

•Δίνει θάρρος και αυτοπεποίθηση στον ομιλητή σε μια δημόσια συνομιλία ή άλλες κοινωνικές συναναστροφές.

• Τα φυλαχτά του αχάτη προστατεύουν από το κακό μάτι και προσελκύουν τον πλούτο.

• Κρατά μακριά τις συγκρούσεις, τις διαφωνίες και εξυψώνει τον ανθρωπισμό.

• Γειώνει την ενέργεια, εξισορροπεί το Yin και το Yang, και οδηγεί στην πνευματικότητα.

• Σταθεροποιεί την αύρα εξαφανίζοντας και μετουσιώνοντας τις αρνητικές ενέργειες.

• Απελευθερώνει από τον φόβο και την αγωνία, ενισχύει την αυτοεκτίμηση, φέρνει αισιοδοξία και διευκολύνει την επικοινωνία.

• Καταπραΰνει τον συναισθηματικό πόνο, ενώ παράλληλα εξωτερικεύει συναισθήματα, σκέψεις και ιδέες.

• Θεωρείται από πολλούς ως μια εξαιρετική πέτρα για να βοηθήσει στη συναισθηματική επούλωση και να βελτιώσει τις σχέσεις.Τρόποι χρήσης:

• Χρησιμοποιήστε τον Αχάτη σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας κα αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργειά του.

• Τοποθετείστε τον κοντά σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή κρεμάστε τον στο κινητό σας, προκειμένου να μειώσετε τις αρνητικές τους επιπτώσεις.

• Τοποθετήστε τον ακόμα στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

• Φορεμένος στην περιοχή του Ηλιακού Πλέγματος, λέγεται πως διώχνει τους ανεπιθύμητους κραδασμούς που προέρχονται από τα αρνητικά συναισθήματα των άλλων.

Καθαρισμός και ενεργοποίηση κρυστάλλων:

Πρέπει να προστατεύεται από απότομα χτυπήματα και αλλαγές θερμοκρασίας. Καθαρίζεται στο νερό και φορτίζεται στο φως του ήλιου.

Εύχομαι σε όλους οι φετινές γιορτές να σας μείνουν αξέχαστες με μια επίγευση αισιοδοξίας και πίστης στο συμπαντικό καλό. Η παντοδυναμία του ονείρου είναι πανταχού παρούσα και σε περιμένει να την γευτείς. Οπλίσου με θάρρος και ετοιμάσου να ζήσεις ένα μαγευτικό 2022. Γιατί το αξίζεις.

Με ζεστασιά,

Κατερίνα


Πηγή : politimigi.gr – angelsdreams.gr

https://youtu.be/c8kb7WrYARw

34 views0 comments
bottom of page