top of page

Aenaon Kallos X Evia Silence Retreat



Πόσο πολύ χαίρομαι και πόσο πολύ ανυπομονούσα όλες αυτές τις μέρες να μοιραστώ μαζί σας αυτό το νέο!!! Τεράστια χαρά και μεγάλη τιμή γι’ αυτή τη νέα συνεργασία με ένα φρέσκο και πολλά υποσχόμενο ελληνικό brand που ξεχωρίσαμε και εμπιστευόμαστε.


Η Αλεξάνδρα και η Κατερίνα, δύο φίλες αχώριστες, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της κοσμητολογίας και της αισθητικής, είχαν την τόλμη και το θάρρος τη χρονιά του covid-19, να ακολουθήσουν το όνειρό τους και να δημιουργήσουν! Να δημιουργήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους που ακούει στο όνομα Aenaon Kallos. Μία εταιρεία με φυτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, καθώς χρησιμοποιεί δραστικά βότανα, φυτά, αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα τα οποία ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο υψηλές απαιτήσεις.


Ο λόγος που ξεχωρίσαμε, η Βασιλική @yogapnoe κι εγώ, αυτή την εταιρεία, είναι όχι μόνο επειδή προσφέρει φυτικά προϊόντα αλλά επειδή θέλουμε να επικροτούμε τέτοιες προσπάθειες. Προσπάθειες που προέρχονται με μοναδικό γνώμονα την αγάπη και το πάθος για δημιουργία!


Η Aenaon Kallos θα βρίσκεται μαζί μας στο καλοκαιρινό μας retreat στον πανέμορφο χώρο του Evia Silence χαρίζοντας στον κάθε συμμετέχοντα ένα welcome gift! Ένα σαπούνι λεβάντας, ένα lip balm καραμέλας και ένα εκπτωτικό κουπόνι 30% για ένα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε όποια από τα υπέροχα προϊόντα τους εσείς επιθυμείτε.


Αλεξάνδρα και Κατερίνα, @aenaonkallos σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξη και την «παρουσία» σας στην εκδρομή μας.


Welcome to our team!!!




35 views0 comments
bottom of page