top of page

My story

Από τη μέρα που μπήκε στη ζωή μου η γιόγκα, το ενδιαφέρον μου για έναν πιο συνειδητό τρόπο ζωής άρχισε να αυξάνεται. Η γιόγκα στάθηκε ένα πολύτιμο εργαλείο που με βοήθησε να καταλάβω τον εαυτό μου και μέσω αυτής της κατανόησης να αλλάξω συνήθειες και συμπεριφορές.

Ο δρόμος της αυτοβελτίωσης φαντάζει ατέρμονος με μοναδική κατεύθυνση το άπειρο. Τον οραματίζομαι σαν τον έναστρο ουρανό. Χαοτικός, απύθμενος αλλά ταυτόχρονα ελκυστικός και ερωτικός. Κάθε λαμπερό, ουράνιο σώμα εμπεριέχει μία τεράστια ποσότητα ενέργειας. Μια ενέργεια που αποτελεί το κλειδί για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

Υπάρχουν ακόμη αρκετοί αστέρες ανεξερεύνητοι, όμως νιώθω περήφανη για τις «διαδρομές» που έχω διανύσει και τις αλλαγές που έχω ήδη ενσωματώσει μέσα μου.  Αλλαγές που μου έχουν επιτρέψει να νιώθω πιο συνδεδεμένη με τον εαυτό μου αλλά και τον πλανήτη μας. Αυτόν τον όμορφο και γενναιόδωρο πλανήτη, που ακούει στο όνομα Γη και με φιλοξενεί τα τελευταία 30 χρόνια.

image00004.jpeg
  • Affiliate Prana Vinyasa Teacher Training (200h)

  • Elemental Prana Vinyasa Module Teacher Training – Embodying the flow of nature (60h)

  • Flower Kids Yoga

  • Over 15 years' experience in a variety of dance forms including ballet, latin, argentine tango, flamenco, modern and contemporary dance

Nourish Yourself from the Inside Out

Η πρακτική της γιόγκα σε βοηθάει να αποδέχεσαι και να ανοίγεσαι. Παρακάτω σου ανοίγω την καρδιά μου με μία σύντομη αναδρομή της ζωής μου. Εύχομαι αυτό το άνοιγμα της καρδιάς να σε φέρει πιο κοντά μου ενεργειακά. Θα χαρώ να μοιραστείς μαζί μου τη δική σου ξεχωριστή ιστορία!

Yoga Muse Katerina

Γεννήθηκα το Καλοκαίρι του 1990 στη Δράμα. Αεικίνητη και ανήσυχο πνεύμα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Οι παιδικές μου αναμνήσεις έχουν αρώματα χορού και γεύσεις μύθων. Για έναν ανεξήγητο λόγο με γοήτευε πάντα η αέναη κίνηση του σώματος και η μυθολογία. Ως φυσικό επακόλουθο, ασχολήθηκα με διάφορα είδη χορού (κλασσικό μπαλέτο, λάτιν, αργεντίνικο τάνγκο, σύγχρονο, φλαμένκο) και σπούδασα στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Ωστόσο, ένα μυστικό μονοπάτι με οδήγησε στο πρώτο μου μάθημα γιόγκα το 2013 και έκτοτε δηλώνω ερωτευμένη με την πανάρχαια αυτή ολιστική πρακτική. Νιώθοντας την επουλωτική και μεταμορφωτική δύναμη της γιόγκα, αποφάσισα να ακολουθήσω την τέχνη της διδασκαλίας. Εκπαιδεύτηκα στην Prana Vinyasa Flow®(260h), συμπληρώνοντας έτσι άλλο ένα κομμάτι στο παζλ της αυτοπραγμάτωσης.

"Το να είσαι ο εαυτός σου σε έναν κόσμο που διαρκώς προσπαθεί να σε αλλάξει σε κάτι άλλο, είναι από μόνο του ένα κατόρθωμα . Η γιόγκα μπορεί να υπάρξει ένα αποτελεσματικό μέσο για να αγκαλιάσει κανείς τον αυθεντικό του εαυτό. Γι’ αυτό διδάσκω. Γι’ αυτό αναπνέω. Για έναν κόσμο πιο αυθεντικό."

Το 2020, τη χρονιά του Covid-19, πήρα τη μεγάλη απόφαση να παραιτηθώ από τη σταθερή μου εργασία στο χώρο του βιβλίου και να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά σε αυτό που αγαπώ. Τη χρονιά της «αβεβαιότητας», ένιωσα βέβαιη ότι έπρεπε να διεκδικήσω το όνειρό μου.

"Για να αγγίξω το όνειρο έπρεπε να διασχίσω τις δικές μου συμπληγάδες. Την ανασφάλεια και το φόβο του αγνώστου. Κι όμως. Από εκείνη την ημέρα ανασαίνω ελεύθερα και τραγουδάω καθημερινά τη δική μου μελωδία όπως την είχα ονειρευτεί."

bottom of page